Hårvoks


Hos Hair247.dk finder du et lækkert udvalg af flere forskellige slags hårvoks. Det er hårvoks til mænd og kvinder du finder blandt sortimentet og med forskellige typer hold. Så er det hårvoks du søger, er du kommet til det helt rette sted. Hårvoksen som du finder her er fra nogle af de største mærker i verden og nogle af bedste produkter på markedet. Udvalget hos Hair247.dk er bestående af hårvoks til forskellige slags hårtyper, med forskellige styrker hold samt et sortiment af økologiske mærker hårvoks. Så uanset hvilken hårtype du søger voks til kan du finde det hos Hair247.dk.

De mærker som man finder i udvalget af hårvoks er mærkerne Zenz, ID Hair, Kevin Murphy, Fudge Hair, d:fi, Pure Pact, Choise, Trontveit, OSIS, Sebastian Craft Clay og Label. De forskellige typer af hårvoks har hver deres fordele og funktioner som derved hjælper dig på rette vej til hvilken slags hårvoks du skal bruge. De indeholder hver deres ingredienser og mængder deraf, som netop kan give dig lige den effekt du ønsker.

Er du typen med tyndt og glat hår finder du hårvoks dertil, og er du typen med tykt og krøllet hår finder du også hårvoks dertil. Hårvoks til tyndt hår finder du fra de fleste af mærkerne, da de alle laver hårvoks med ekstra kraftigt hold. Har du tykt hår finder du også hårvoks i et bredt udvalg dertil, hårvoks til tykt og krøllet hår skal som hovedregel have et stærk hold og mat look og det finder du masser af her.Køb hårvoks her

Fra mærket d:fi finder du hårvoks modellerne d:struct med ekstra kraftigt hold og Extreme Creme med ultra kraftigt hold, begge hårvoks modeller har en rigtig kraftig styrke i deres hold og giver dig derved en længere holdbarhed.

d:fi voks Under udvalget fra ID Hair finder du modellerne Extreme Titanium X til kort hår, Dusty Bronze en voks baseret på ler med yderst stærkt hold og Elements Control med stærkt fleksibelt hold, her finder du hårvoks til både kort hår og længere hår med stærkt fleksibelt hold i.

OSIS tilbyder et sortiment med modellen Mess Up Matt med mat effekt og medium styrke, til dig med lidt længere og kraftigere hår.

Fra Zenz finder du udvalget Therapy med en blødgivende effekt og Organic Pure som er økologisk baseret samt svanemærket og med blødgivende effekt, begge typer er velegnet til længere og kraftigt hår.

Under Pure Pact sortimentet finder du den stærkt holdene voks uden parabener som er bedst egnet til kraftigt kort hår. Fra Trontveit er det hårvoks med stærk og solidt hold du finder.

Choise sortimentet indeholder modellen Extreme Styler med kraftigt hold og mat effekt, velegnet til dig med kort hår.

Fra Fudge finder du modellen Shaper med ekstra stærkt hold, hårvoks til dig med normalt hår og normal længde i håret.

Label udvalget byder dig på en hårvoks med rigtig stærkt hold og er til dig som godt vil lave sjove og flotte effekter i dit hår.

Fra Kevin Murphy finder du modellerne Night Rider med en cremet mat effekt og stærkt hold samt Gritty Business med ler og stærkt hold, begge modeller er rigtig gode til at forme med og giver samtidig et fast og stærk hold i dit hår.

Den sidste model du finder her hos Hair247.dk er en hårvoks fra Sebastian Craft Clay med stærkt hold og mat udseende.

Der er hårvoks til enhver hårtype her, det er bare om at finde den helt rigtige for dig. Hårvoks giver dig mulighed for at sætte dit hår i lige den position du ønsker og det giver dig en god tilfredsstillelse i dit udseende. Derudover er det hårvoks som holder hele dagen og ikke glider ud af håret, så selv om du er på farten fra morgen til aften sidder dit hår perfekt hele dagen. Yderligere når du dyrker sport og sveder så finder du også blandt sortimentet, hårvoks som holder til dette. Find lige den hårvoks med den styrke du ønsker her, du finder alt lige fra en blid styrke og til en ekstra kraftig styrke her.

I hårvoks findes massevis af mineraler og vitaminer som er med til at styrke dit hår, nogle af disse er blandt andet caster olie som bevarer fugtigheden i dit hår og fibre som sørger for næring til dit hår så det vokser. Udover disse egenskaber er hårvoks også yderst vandholdige som selvfølgelig også er med til at fugte dit hår, give det næring og ikke mindst give det mineraler. Fudge voks

Alle disse faktorer spiller en vigtig rolle i hårvoks da du ellers ved at komme voks i dit hår lukker af for udefrakommende tilførsel. Derfor er hårvoks tilført nogle af disse stoffer for at bevare dit hår i sund stand. De mange forskellige produkter af hårvoks som du finder her er som tidligere nævnt både egnet til både mænd og kvinder, men de er også egnet til både helt kort hår og til længere hår. Hårvoksen giver udover hold i dit hår, et hold på din frisure hele dagen og giver dig en dejlig tilfredshed gennem hele dagen. Ønsker du yderligere vitaminer og mineraler i din hårvoks, så er økologisk hårvoks lige noget for dig.

Økologisk hårvoks er baseret på naturlige ekstrakter og olier som derved indeholder flere vitaminer og mineraler end ikke økologiske hårvokse. Alle økologiske hårvokse er ydermere uden parabener så du er derved sikret et renere produkt til dit hår når du vælger hårvoks som er økologisk. Om det skal være økologisk eller ikke økologisk er et valg som er helt op til hver enkel forbruger, ens for begge typer hårvoks er nemlig helt klart, hårvoks holder på dit og din frisure hele dagen. Ydermere er det kun hårvoks i lækker kvalitet som du finder her hos Hair247.dk, så du kan trygt og roligt finde lige den hårvoks som passer til netop dit behov her. Under hvert hårvoks produkt hos Hair247.dk kan du læse om yderligere information og indhold af de forskellige produkter, og så er det ellers bare at vælge lige den hårvoks som opfylder dine behov og krav.