Billig ID voks


Leder du efter god kvalitets voks til billige penge, så er du kommet til den rette side. Her finder du vejledning til at købe den helt rette og billige ID voks. Den billige ID voks findes i mange forskellige varianter og i varianter som egner sig til enhver hårtype. Alle de billige ID hårvoks produkter som du finder her er blevet udviklet gennem en årrække på mere end 25 år og alle produkterne er helt uden parabener. Hos Hair247.dk finder du et udvalg af billig ID voks i 4 forskellige varianter og du kan udover at købe ID voksen til en billig pris også købe det med merkøbs rabat. Miks de forskellige ID voks varianter hos Hair247.dk på kryds og tværs og opnå en god rabat. I udvalget af billig ID voks finder du blandt andet modellen Extreme Titanium X som er den mest populære af modellerne. Extreme Titanium X giver ekstra stærkt hold til dit hår og egner sig bedst til anvendelse i kort hår. Extreme Titanium X har været den bedst solgte af de billige ID voks varianter gennem 10 år hos Hair247.dk.

Du kan købe denne billige ID voks som enkelt køb, men du kan mikse den med nogle af de andre ID voks produkter og derved opnå merkøbs rabat hos Hair247.dk. Model Hard Gold ID voks er også en billig og rigtig god voks fra ID Hair, den sidder bedst i kort hår og giver et ultra stærkt hold i dit hår. ID Titanium Begge de ovenstående modeller af billig ID voks er voks som er til dig med kort hår dog har de har begge et utroligt stærkt hold. Derimod er Soft Silver en billig ID voks som er blød med medium hold til håret og egnet til kort samt halvlangt hår. Dusty Bronze er ligeledes en billig ID voks som er blød og med lidt til medium hold til håret, den giver yderligere håret et skinnende og sommer lignende udtryk. Disse to billige ID hårvoks modeller er i modsætning til de to andre, voks som er mere blød og som egner sig til dig med halvlangt hår. Så uanset hvilken hårtype du har, om du har langt eller kort hår så finder du hos Hair247.dk billig ID voks som passer til dit behov.

ID voks har som nævnt tidligere eksisteret i over 27 år og deraf kommer den høje kvalitet, ID voks har gennem alle disse år testet på mange forskellige måder og blevet videreudviklet så du i dag får det bedste produkt når du køber ID voks. Det er derfor billig ID voks af rigtig høj kvalitet som du køber hos Hair247.dk når du handler der. Som årerne er gået har man fundet ud af at blandt andet parabener som er et konserveringsmiddel der gennem mange år er blevet brugt i cremer, hårprodukter og make-up, kan være allergifremkaldende. Derfor har alle de billige varianter af ID voks som tiden er gået fået fjernet parabene stofferne og i dag er alle produkterne helt foruden parabener. Så du kan trygt købe de billige ID hårvoks produkter hos Hair247.dk.Køb billig ID voks her

Parabener er et stof som man bruger for at forlænge et produkts holdbarhed og er lovligt at bruge i visse mængder, men i dag har man fundet andre metoder til blandt andet ID voks og du skal derfor ikke bekymre dig om dets kvalitet og holdbarhed. Derudover er alle de billige ID voks modeller også vandopløselige, det vil sige at voksen let kan vaskes ud ved brug af vand. Førhen var voks generelt ikke vandopløseligt og det var en kamp at få voksen ud af håret. Derved gjorde det også at man fik skadet og ødelagt hår af at bruge voks. Derfor udviklede ID Hair som de første i Danmark voks som er vandopløseligt. Det er derfor ikke kun billige ID voks produkter som du køber i dag, men også voks produkter som er lette at få ud af håret og som er med til at give dit hår mere liv samt glans. Ydermere findes der rent faktisk en del vitaminer og mineraler i ID voks som også er med til at styrke dit hår og give det næring. ID Hair Gold Det er blandt andet proteiner, olieudtræk fra palmeblade fra Brasilien samt vand som selvfølgelig indeholder mineraler som du finder i den billige ID voks hos Hair247.dk. Så er der faktisk nogle gode ting i disse produkter selvom at du helt eksakt lukker af for alt udefrakommende tilførsel når du bruger voks i dit hår.

Ved at du kommer voks i dit hår lukker du får blandt andet ilt tilførsel og dette vil på normal vis hæmme dit hårs vokseproces, men i og med at det billige ID voks indeholder nogle gode vitaminer og mineraler er det med at give dit et boost selvom der er voks i. Dette er værd at tænke over når man vælger sit hårprodukt da du ellers kan risikere at udtørre samt slide dit hår mere end højst nødvendigt. Udover alle disse gode egenskaber som den billige ID voks har, så er den også med til at vi som mennesker får øget selvtillid. Ved at vi sætter vores hår hver morgen giver det os et boost og vi føler os bedre tilpas blandt andre mennesker.

Øg dette boost endnu mere ved at købe billig ID voks, ID voks holder nemlig hele dagen lang og det glider ikke ud af dit hår som så mange andre produkter. Ydermere holder den billige ID voks også til at du dyrker sport og sveder, så både før under og efter træning sidder dit hår som havde du lige sat det. På Hair247.dk kan du udover at finde hele det lækre sortiment af billig ID voks også læse meget mere om produkterne samt se de mange gode tilbud på billig ID voks. Få større selvtilfredshed, mere selvtillid og billig hårvoks i yderst høj kvalitet når du køber ID hårvoks hos Hair247.dk. Tjek alle de rigtig gode tilbud på billig ID voks ud på hjemmesiden, Hair247.dk, og find lige den variant som passer til dig, dit hår og dit behov.